×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Carrey vraagt rechter zaak ex te verwerpen

22.12.2016 -

Jim Carrey heeft bij een rechtbank in Los Angeles het verzoek ingediend de beschuldigingen die zijn ex-schoonmoeder indiende, ongegrond te verklaren. Dat meldt Entertainment Tonight, dat de papieren heeft ingezien.


Daarin noemt de advocaat van de komiek de rechtszaak een schaamteloze poging van Brigid Sweetman om geld te verdienen aan de zelfmoord van haar dochter. De moeder van Cathriona White spande de zaak in oktober aan. Ze beschuldigt Jim ervan haar dochter de pillen te hebben gegeven die ze gebruikte om haar leven te beëindigen. Ook beweert ze dat de acteur Cathriona meerdere soa's gaf en hij haar kleineerde.

In de motie die Jim deze week indiende, benadrukt hij dat Brigid en Cathriona al jaren geen contact meer hadden. Hij beschrijft daarin ook zijn relatie met de make-upartiest. De twee leerden elkaar in 2012 kennen, kregen een relatie en gingen in 2013 uit elkaar. Cathriona beschuldigde Jim er toen van haar soa's te hebben gegeven. Toen ze in 2014 weer bij elkaar kwamen, bood ze daar volgens Jim haar verontschuldigingen voor aan.

Het stel ging in 2015 opnieuw uit elkaar. Niet lang daarna maakte Cathriona (30) een einde aan haar leven door een grote hoeveelheid pillen in te nemen. Daaronder waren pijnstillers die op Jims naam stonden.