×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Carrey nu ook aangeklaagd door ex-schoonmoeder

12.10.2016 -

De ex-schoonmoeder van Jim Carrey klaagt de acteur aan voor dood door schuld van haar dochter Cathriona White. Brigid Sweetman beschuldigt Carrey van betrokkenheid bij de dood van haar dochter Cathriona White, waarmee de acteur een relatie had.


Cathriona White pleegde in 2015 zelfmoord. "De wereld moet weten wat voor man Jim Carrey echt is. Hij gaf mijn dochter drie soa's", vertelt de moeder van White aan de BBC.

De voormalige echtgenoot van White, Mark Burton, begon vorige maand al een soortgelijke rechtszaak tegen de 54-jarige acteur. Carrey ontkent alle betrokkenheid en zegt dat de familie van White uit is op geld.

De moeder en voormalige echtgenoot van White houden vol dat Carrey zijn ex-vriendin geestelijk mishandelde waardoor ze uiteindelijk een einde aan haar leven maakte.