×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Carrey hoeft niet voor te komen

1.02.2018 -

Jim Carrey hoeft dit voorjaar niet in de rechtbank te verschijnen om zich te verdedigen in de zaak rondom de zelfmoord van zijn voormalige vriendin Cathriona White in 2015.


Mark Burton, echtgenoot van White, en haar moeder Brigid Sweetman hadden de acteur aangeklaagd en achtten hem schuldig aan haar dood. De zaak is geseponeerd. White stierf door een overdosis drugs. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Jim klaagde op zijn beurt Burton en Sweetman aan, omdat hij vond dat ze er een slaatje uit probeerden te slaan. Ook beweerde hij dat White hem voor haar dood afperste, door te dreigen naar de pers te stappen met valse beschuldigingen over het verspreiden van seksueel overdraagbare aandoeningen. White's man en moeder claimden dat het Jim was die haar de drugs gaf, die Cathriona uiteindelijk fataal werden en ze er mentaal aan onderdoor ging vanwege het oplopen van soa's, die Jim aan haar 'gegeven' zou hebben.

Nu is gebleken dat er gerommeld is met de testresultaten. White zou vrij zijn geweest van soa's voordat ze Carrey ontmoette, maar die test bleek namaak te zijn. Een woordvoerder van Carrey zei dat 'de acteur er naar uit kijkt om verder te gaan met zijn leven'. De advocaat van Burton en Sweetman wilde geen commentaar geven.