×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum mist zijn gezin

Jim Bakkum mist zijn gezin
21.06.2019 -

Jim Bakkum kan niet wachten tot hij zijn vrouw en kinderen weer in zijn armen kan sluiten. De acteur zit momenteel al een maand in Amerika voor de opnames van Onze Jongens in Miami en dat valt soms niet mee.


‘Appen met het thuisfront tussen de shots door’, schrijft Jim bij een foto op Instagram. ‘Kan niet wáchten om mijn 3 kleintjes straks na 3.5 week weer te knuffelen en te zoenen. Man, wat mis ik ze.’

Het duurt echter niet lang meer want Jim en zijn collega’s zijn bij de laatste draaidag aangekomen. ‘Wat ben ik nu al trots op het resultaat’, besluit hij.

Onze Jongens in Miami is het vervolg van de strippersfilm Onze Jongens uit 2016, waarin behalve Jim ook onder anderen Martijn Fischer en Juvat Westendorp terugkeren. Dit keer proberen ze een stripclub op te zetten in Miami.