Jim Bakkum homoseksuele toyboy in Fashion Planet

Jim Bakkum heeft een gastrol in de nieuwe Net5 serie Fashion Planet te pakken. Aanstaande dinsdag is te zien hoe Jim’s personage al zijn mannelijke charmes in de strijd gooit om Mike (Michiel Nooter), de rechterhand van hoofdredactrice Rebecca, voor zich te winnen.

Het is voor Jim de eerste keer dat hij een homo neerzet, maar daar heeft hij geen moeite mee. Een typisch alfamannetje in de politieserie Seinpost Den Haag, de piepjonge minnaar van Simone Kleinsma in Verliefd Op Ibiza en apostel Petrus in theatervoorstelling The Passion, de 26-jarige acteur vond het allemaal even interessant om te doen. Hoe verder een karakter van hem afstaat, hoe beter.

Onlangs onthulde Jim dat hij opnieuw was gecast voor een uitdagend gastoptreden. Via Twitter liet hij weten: ’Ik ben de toyboy van Michiel Nooter. Super om te doen! Ik heb het nog nooit eerder gespeeld, daarom des te leuker!’ Hoe Jim het er als homoseksuele scharrel vanaf brengt, zien we zoals gezegd aanstaande dinsdag. Maar deze weinig verhullende promofoto’s liegen er alvast niet om.