×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jessie J neemt pauze op social media

Jessie J neemt pauze op social media
4.01.2019 -

Jessie J laat haar telefoon voorlopig even links liggen. De zangeres maakt met een statement op Instagram bekend dat ze even een social mediapauze inlast.


'Het nieuwe jaar beginnen met onverwacht en heftig persoonlijk nieuws zorgt ervoor dat ik me alleen maar meer bewust wil worden van mijn eigen leven', schrijft Jessie. De zangeres wil daarom meer tijd doorbrengen met mensen van wie ze houdt en wil haar leven daarnaast anders gaan inrichten. 'Ik moet me op een goede manier gaan focussen op wat ik op het podium en met mijn muziek wil vertellen', zegt de Britse artiest.

De mediastilte is volgens Jessie slechts tijdelijk. Haar management zal de komende tijd nog wel werkgerelateerde content plaatsen, maar zelf houdt ze zich voorlopig online even stil.