Jeroen Pauw wint Greatest Man of The Year Award 2010

Jeroen Pauw is de winnaar van de JFK Greatest Man Award 2010. Hij won van Matthijs van Nieuwkerk en Barry Atsma omdat de redactie en adviescommissie van JFK hem dé personificatie van JFK vinden.

De 50-jarige presentator is naast cool en flamboyant ook succesvol, eigenzinnig en heeft humor en stijl.  JFK’s Greatest Man Award award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest stijlvolle, coole, creatieve, avontuurlijke, non-conformistische Nederlandse man met lef en ruggengraat en gevoel voor humor. Jeroen Pauw eindigde in de voorgaande edities ook al hoog in de ranglijst en dit jaar was hij volgens JFK echt in zijn element; hij was nóg scherper, nóg meer op zijn gemak en nóg grappiger. Hij is succesvol maar bescheiden, een zeldzaam en onverwachte combinatie. Hugo Borst won de award in 2007, Peter R. de Vries in 2008 en Matthijs van Nieuwkerk vorig jaar.

 

De adviescommissie bestond dit jaar uit Wilfred Genee, Eric van Tijn, Bastiaan van Schaik, Beau van Erven Dorens, Barry Atsma en hoofdredacteur van JFK magazine Willem Baars. De top 10 Great Men van 2010 is:

 

1  Jeroen Pauw

2  Matthijs van Nieuwkerk

3  Barry Atsma

4  Bert van Marwijk

5  Alexander Pechtold

6  Giovanni van Bronckhorst

7  Armin van Buuren

8  Mark Rutte

9  Waylon

10 Reinout Oerlemans