Jeroen Pauw mét Witteman en zonder vrouw op het water

Het is weer eens wat ander... Meestal neemt Jeroen Pauw wanneer hij een stuk gaat varen een vrouw mee als aangenaam gezelschap. Ditmaal was hij tijdens een zonovergoten voorjaarsdag echter helemaal alleen op pad gegaan. Hoewel zijn televisiecollega Paul Witteman op een bijzondere manier wél in de buurt was.

Op het IJ trof onze fotograaf Jeroen Pauw aan in een vreemde boot. Volgens een kenner is de boot waarin de VARA-presentator genoot van het zonnetje een nieuw type loodsboot, de ONJ 770, die nieuw rond een ton kost. Of het een pas door Jeroen aangeschafte boot is, is niet bekend. Bijzonder is wel de naam van het vaartuig: Whiteman. Een eerbetoon aan Jeroen’s collega-presentator Paul Witteman wellicht?

Mocht de boot eigendom zijn van Jeroen, dan heeft hij in eerste instantie  misschien wel overwogen de naam van zijn vriendin op de zijkant van de boot te zetten, maar werd dat wat lastig omdat hij nogal eens wisselt van liefje.

Tijdens deze vaartocht was Jeroen overigens helemaal alleen, terwijl hij normaal op zo’n zonnige dag toch graag in het gezelschap van een aantrekkelijke vrouw verkeert.

Diverse bekende en minder bekende Nederlandse vrouwen deelden al bed én boot met de 48-jarige rokkenjager, zoals Manuëla Kemp, Mieke van der Weij, Loretta Schrijver en Daphne Bunskoek.

Jeroen woonde heel lang op de woonboot Megalomaan, die ook wel bekend stond als de Loveboat. Toen hij echter een prachtige woning op het trendy Realeneiland in Amsterdam kocht, ter waarde van ongeveer zeven ton, ging de woonboot in de verkoop.

Het water blijft echter trekken en daarom is het helemaal niet vreemd dat Jeroen zijn oog heeft laten vallen op deze prachtige loodsboot. En hij is ruim genoeg om gezellig een vriendin mee te laten varen. Trouwens, mocht de vlam in de pan slaan tijdens een amoureus samenzijn, de ONJ 770 wordt standaard geleverd met brandblusser.