Jennifer Lopez woedend

Drie exen van Jennifer Lopez hebben een bod van ruim 7 miljoen pond (een kleine 9 miljoen euro) gekregen om een boekje open te doen over hun romance met de superster.

Een grote Amerikaanse uitgever wil dat J.Lo's eerste twee echtgenoten, Ojani Noa (40) en Cris Judd (45) en haar meest recente ex-geliefde Casper Smart (27), hun verhaal op papier zetten. Een bron die betrokken is bij de deal laat aan Daily Star weten: "Een gezamenlijk boek heeft meer impact dan drie losse autobiografieën."

De 45-jarige zangeres en moeder van tweeling Max en Emme (6), is naar verluidt razend. "Ze voelt zich verraden en heeft al een advocaat geraadpleegd", zegt een bron. "In de scheiding met zowel Ojani als Cris zijn duidelijk vertrouwelijkheid overeenkomsten ondertekend. Er zijn dus grenzen aan wat ze wel en niet kunnen zeggen."

Dat haar achtergronddanser en voormalige liefje Casper Smart, met wie ze ondanks de breuk goede vrienden is gebleven, ook meewerkt aan het boek komt extra hard aan bij de diva. "Jen is woedend", aldus een ingewijde.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen