×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez stelt A-Rod voor aan haar moeder

3.04.2017 -

De relatie tussen Jennifer Lopez en Alex Rodriguez begint serieuze vormen aan te nemen. De zangeres stelde haar nieuwe vlam dit weekend voor aan haar moeder.


TMZ toont foto's van J.Lo en A-Rod hand in hand in New York, terwijl ze een wandeling maken met Jennifers moeder Guadelupe, die overigens ook Rodriguez als achternaam heeft.

Eerder deze week bevestigde Alex in talkshow The View zijn relatie met de zangeres. “Het is overduidelijk”, antwoordde de voormalig honkballer in The View op de vraag met wie hij aan het daten was. “Ze is een geweldige meid.” Hij noemde Jennifer in het gesprek ook "een van de slimste mensen die ik ooit heb ontmoet" en "een ongelooflijke moeder".