Jennifer Lopez kan kinderen moeilijk alleen laten

Jennifer Lopez en Marc Anthony gingen ervan uit dat ze geen kinderen konden krijgen. Toen J.Lo zwanger bleek van een tweeling barstte Marc in tranen uit.

In februari 2008 beviel actrice Jennifer Lopezvan tweeling Marc en Emme, nadat ze jaren had gedacht dat ze geen kinderen konkrijgen. Haar man, latinzanger Marc Anthony, heeft al 3kinderen uit eerdere relaties, maar het nieuws dat hij nu een tweeling zoukrijgen ging hem niet in de koude kleren zitten. “Marc begon te huilen. Het waseen geweldige tijd. We waren zo gelukkig. Marc kon het gewoon niet geloven, hijis zo emotioneel,” vertelt de zangeres.

Ik zat in het begin van mijn zwangerschap ikeen soort ontkenningsfase. Toen ik erachter kwam dat ik een tweeling kreegmoest ik wel lachen, ‘Natuurlijk zou dit gebeuren,’ dacht ik.”

De 40-jarige zangeres geniet met volle teugenvan het moederschap, maar het wordt steeds moeilijker om haar kinderen thuis achterte laten als ze aan het werk gaat. “Ze zijn nu op een leeftijd dat ze me naarde deur volgen en ‘Nee, mama niet weg gaan’ jammeren. Dat is heel zwaar. Ik probeer ze maar gewoon uit te leggen dat ik weerthuis kom en dat de zon wel blijft schijnen.”

Jennifer speelt een single moeder in haarnieuwe film ‘The Back-up Plan’. De diva vindt het moederschap een groteuitdaging en heeft heel veel respect voor alleenstaande moeders. “Het is zozwaar om een kind op te voeden. Om een kind alles te kunnen bieden zonderpartner lijkt me heel moeilijk…Ik weet echt niet of ik het alleen zoukunnen.”