Jennifer Lopez en Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck opnieuw samen gespot

De geruchtenmolen over een hereniging tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck draait weer op volle toeren. De exen brengen opnieuw het weekend samen door, is te zien op foto’s van entertainmentwebsite TMZ.

De acteur is zondagochtend aangekomen in Miami om de zangeres op te zoeken. Ben werd op de luchthaven gespot en op latere beelden is te zien hoe hij op het balkon van Jennifer staat en hoe ze samen de woning verlaten.

Eerder deze maand bracht het voormalige koppel ook al het weekend samen door in de Amerikaanse staat Montana. Jennifer en Ben waren daar heen gevlogen nadat ze allebei aanwezig waren bij het coronabenefietconcert VAX Live in Los Angeles.

Bennifer

De 51-jarige zangeres en de 48-jarige acteur waren van 2002 tot en met 2004 samen en ze waren zelfs verloofd. De relatie zou zijn gestrand vanwege de enorme media-aandacht voor het koppel, dat door de pers destijds ‘Bennifer’ werd genoemd. De zangeres is pas sinds kort weer vrijgezel. Vorige maand zag Jennifer haar relatie met haar verloofde Alex Rodriguez stranden.