×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lawrence heeft geleerd onbeschoft te zijn tegen fans

22.11.2016 -

Jennifer Lawrence heeft geleerd onbeschoft te zijn tegen fans die ongevraagd foto's van haar nemen. Dat vertelt de actrice in Vanity Fair.


'Als ik uit eten ben en iemand komt op me af en er wordt meteen geflitst, dan ben ik onbeschoft tegen diegene. Dan zien andere mensen in het restaurant dat en denken ze 'oh, dat wil ik niet doen'', aldus de 26-jarige, die haar privacy bewaken beschrijft als een fulltime baan.

De Hunger Games-ster legt in het interview uit dat ze zichzelf hiermee wil beschermen. De opdringerige fans boezemen haar angst in. 'Jij denkt misschien dat je mij kent, maar voor mij ben jij een vreemde en ik ben dan bang', aldus Jennifer. 'Ik heb geleerd mijn persoonlijke ruimte te beschermen.'

Enkele jaren geleden durfde ze nog niet voor zichzelf op te komen, vertelt de actrice, maar dat is nog niet zo lang geleden veranderd. 'Ik voelde dat er voor mij iets klikte toen ik 25 werd. Opeens was het niet meer zo eng om te zeggen wat ik dacht. Vroeger was ik altijd bang dat mensen dachten dat ik boos was. Nu kunnen ze zich maar beter realiseren dat ik boos ben.'