‘Jennifer Lawrence en Chris Martin weer uit elkaar’

Jennifer Lawrence en Chris Martin hebben weer een punt gezet achter hun relatie. Meerdere bronnen hebben verteld dat het over is tussen de actrice en de Coldplay-zanger.

Dat melldt People.

"Chris wil eigenlijk niet dat hun relatie over is, maar hij wil ook flexibel zijn zodat hij zijn gezin kan zien tussen het harde werken door", aldus een insider. "Hij is absoluut gek op Jennifer, maar hij wil zich focussen op zijn eigen werkschema en de dingen doen wanneer dat hem uitkomt."

Een andere ingewijde laat weten dat Jennifer een beetje moe werd van deze houding van Chris. "Ze vindt het geen probleem om hem te delen met zijn familie, dat komt ook omdat ze het zelf gewoon heel druk heeft. Maar ze zou hem wel vaker willen zien."

Martin (38) en Lawrence (25) zouden nog wel close zijn met elkaar. "Dus helemaal over is het misschien nog niet", aldus de bron. Chris was hiervoor getrouwd met Gwyneth Paltrow, ze hebben samen twee kinderen. Jennifer en Chris kregen ongeveer een jaar geleden een relatie, in die tijd is het wel vaker uit geweest tussen de sterren.