Jennifer Hoffman volgt Dyanne Beekman op

Jennifer Hoffman zal aankomend seizoen de presentatie van het programma Passion for Fashion voor haar rekening gaan nemen. Vanwege gezondheidsproblemen moet styliste Dyanne Beekman voorlopig helaas verstek laten gaan.

Jennifer verwierf jaren geleden bekendheid met haar rol als Sam de Graaf in de met de Televizierring bekroonde serie Westenwind. Aan deze serie hield ze een jarenlange relatie over met collega Daan Schuurmans, waardoor het duo veelvuldig in de media verscheen. Inmiddels is de relatie gesneuveld en was de televisiecarrière van Hoffman ook een beetje in het slop geraakt. Daar komt nu echter verandering in nu de actrice Dyanne als modegoeroe mag gaan opvolgen. “Dit kwam voor mij als een verrassing. Ik schrok ook even omdat ik dacht ‘oh jeetje, ik moet toch geen mensen gaan aankleden?’ Maar ik krijg een heel andere rol dan Dyanne, ik sta tussen mensen die een make-over krijgen en de stylisten”, legt Jennifer uit.

Naar verluidt had de blondine al langer presentatie-ambities en is ze erg blij met haar nieuwe baan. “Ik heb heel veel zin om deze week te beginnen met de opnamen van Passion for Fashion. Het wordt een dynamische periode en dat geeft mij volop inspiratie”, aldus Hoffman.

Styliste Dyanne liep een hersenschudding op nadat ze over haar hond struikelde. Volgend seizoen hoopt ze weer van de partij te zijn. Even was er paniek hoe het nu verder moest met het populaire programma, maar al snel hadden de programmamakers hun oog laten vallen op Jennifer. ‘Bij NET 5 zijn we erg verheugd met de komst van Jennifer. Ze is een leuke jonge meid, die heel goed past bij de uitstraling van de zender. Wij hebben heel veel vertrouwen in haar als presentatrice’, zo zegt de programmaleidster van Net5 verheugd.