×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Aniston slaat mobieltje stuk

Jennifer Aniston slaat mobieltje stuk
17.10.2019 -

Een dag na haar recorddebuut op Instagram heeft Jennifer Aniston woensdag grappend haar excuses aangeboden voor de storing die haar account veroorzaakte. De actrice plaatste een video waarin ze haar telefoon stukslaat.


‘Ik zweer dat het niet mijn bedoeling was het te breken’, schreef ze daarbij, verwijzend naar berichten dat ze Instagram had gebroken met haar eerste post, een groepsfoto met al haar Friends-collega’s. ‘Dank jullie wel voor het lieve, glitchy welkom.’

Dinsdag verbrak de actrice het record van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan, door in 5 uur en 16 minuten een miljoen volgers te verzamelen. Ze haalde daarmee het Guinness Book of Records. Een dag later volgen ruim tien miljoen mensen de 50-jarige en inmiddels zijn dat er al elf miljoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I swear I didn’t mean to break it… Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op