Jennifer Aniston praat weer met moeder

Jennifer Aniston heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij en haar moeder Nancy Dow niet door een deur kunnen. Dankzij echtgenoot Justin Theroux lijkt daar nu verandering in te komen.

Het getrouwde leven heeft Jennifer Aniston wellicht veranderd. Volgens RadarOnline.com zou de actrice weer contact hebben met haar moeder Nancy Dow en Jennifer's man Justin Theroux zou daarbij een handje hebben geholpen.

'Nancy en Justin kunnen het wel met elkaar vinden en dat is de sleutel tot een voorzichtige reünie', vertelt een bron aan Radar. 'Het probleem met moeder en dochter is dat ondanks dat ze proberen Nancy altijd in haar moederrol kruipt en Jennifer bekritiseert en zegt wat ze moet doen. Hoewel de 79-jarige Nancy steeds baziger wordt naarmate ze ouder wordt, houdt ze zich in als Justin er is', legt de bron uit. 'Dat is de reden waarom Jennifer in staat is om met Justin, ondanks hun verschillen, tijd met haar door te brengen.' Maar een ding zal nooit veranderen in hun moeder-dochter relatie en dat is dat ze niet een-op-een samen met haar moeder kan zijn, vertelt de insider.