×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jennifer Aniston noemt scheiding Brad en Angelina karma’

21.09.2016 -

Jennifer Aniston zou gereageerd hebben op de scheiding van haar ex Brad Pitt en Angelina Jolie. De actrice zou gesproken hebben over karma.


Dat meldt Us Weekly. Volgens hen heeft ze dat tegen een vriend gezegd. 'Dat is dus karma', zou de Friends-actrice gezegd hebben toen ze het nieuws bespraken. 

'Ze had altijd al het gevoel dat iets zou gaan gebeuren met hen uiteindelijk', zegt de ingewijde tegen Us Weekly. 'Ze had het idee dat Angelina niet degene was met wie Brad uiteindelijk behoorde te zijn. Ze voelde altijd dat Angelina te complex voor hem was.' 

Een tweede bron zou tegen Us Weekly hebben gezegd dat Jennifer zelfs wel een beetje voldaan is met de breuk. 

Brad en Jennifer trouwden in 2000, maar gingen 5 jaar later uit elkaar. Brad Pitt was verliefd geworden op Angelina Jolie en heel Amerika werd gesplitst in Team Angelina en Team Jennifer. Nu met de Brangelina-breuk schilderen veel mensen Jennifer af als de winnaar op social media. Zelf is ze inmiddels getrouwd met Justin Theroux.