×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Aniston en Justin Theroux slepen buurman voor rechter

20.05.2017 -

Justin Theroux en Jennifer Aniston zijn in een heftige burenruzie verwikkeld. Ze hebben zelfs een rechtszaak aangespannen. Uit de rechtbankstukken blijkt dat de buurman heeft gedreigd hun water en de elektriciteit af te sluiten.


Justin Theroux en Jennifer Aniston zijn hun appartement in de New Yorkse wijk Greenwich Village grondig aan het renoveren en dat levert nogal wat overlast op bij de onderbuurman. In de rechtbankdocumenten staat dat de onderbuurman klaagt dat de aangebrachte geluidsisolatie niet afdoende is, meldt TMZ. De onderbuurman wil dat Justin 25.000 dollar extra uitgeeft aan geluidswerende materialen.

Volgens Justin dreigt de onderbuurman de water- en elektriciteitsvoorziening die naar het dakterras leiden af te sluiten als hij niet ingaat op zijn eisen. Ook valt de buurman bouwvakkers lastig en dreigt hij de Justins klimop weg te snoeien. Daarnaast dreigde de man naar de media te stappen om het imago van Theroux te bezoedelen.

De acteur van The Leftovers eist 350.000 dollar van zijn onderbuurman.