Jennifer Aniston als 20-jarige in stripclub

Jennifer Aniston bezocht als 20-jarige al een stripclub en daar schaamt ze zich niet voor. "Ik vond het er best gezellig, hoewel ik toch ook met die vrouwen te doen had. Ik heb nadien ook met strippers gesproken. Sommige hebben echt lol in hun werk en beschouwen het als een serieus vak".

De ervaringen die Jennifer heeft opgedaan in de club, heeft ze gebruikt om haar rol als stripper in de nieuwe film We're the Millers vorm te geven. Voor de scène waarin ze een striptease geeft, heeft Aniston hard moeten trainen. "Ik wilde er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien", vertelt de 44-jarige Jennifer. "Ik heb ook een streng dieet gevolgd. Daarna heb ik met mijn choreografe het dansje ingestudeerd dat je ook in de film ziet", vertelt ze aan het AD.
Jennifer zat als stripteasedanseres strak in haar vel, maar zag er toch wel tegenop om uit de kleren te gaan. "Het was wel intimiderend om voor een cameraploeg een dergelijke dans uit te voeren. Zeker omdat ik dat niet dagen achtereen wilde doen. Gelukkig verliep het allemaal soepel."
We’re the Millers draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.