×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jenna Dewan wil tweede kindje met Channing Tatum

13.04.2017 -

Jenna Dewan en Channing Tatum zijn de gelukkige ouders van hun 3-jarige dochtertje Everly, maar als het aan de Step Up-actrice ligt komt er nog een tweede telg in de familie Tatum. Dat vertelt ze in een interview aan het tijdschrift Redbook.


De 36-jarige actrice vertelt ook openhartig over haar seksleven met Channing. 'We plannen onze seks zeker niet. Althans, nog niet', grapt Jenna. 'Misschien na ons tweede kindje', vervolgt de actrice. 'Mensen vragen me altijd hoe ik mijn man blijf verwennen in bed. Ik haat die vraag, het gaat niet alleen om hem', zegt Jenna. 'Ik koop de lingerie niet per se voor hem maar voor ons en voor mezelf', vervolgt de actrice.

Channing en Jenna ontmoetten elkaar in 2006 op de set van de populaire dansfilm Step Up en trouwen met elkaar in 2009. Na haar rol in Step Up speelt Tatum nog mee in onder andere American Horror Story en Supergirl maar concentreert zich nu op World of Dance, een nieuwe televisieshow waarin dansers het tegen elkaar opnemen en Jenna als coach en presentator zal optreden.