×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jeangu Macrooy wordt inzending songfestival’

‘Jeangu Macrooy wordt inzending songfestival’
9.01.2020 -

Jeangu Macrooy gaat Nederland in mei vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Dat meldt het AD donderdagavond op basis van 'zeer betrouwbare bronnen'. De manager van Jeangu leek het gerucht kort daarvoor in de uitzending van De Wereld Draait Door nog te ontkennen. De AVROTROS was donderdagavond niet direct bereikbaar voor commentaar.


De soulzanger komt uit Suriname en woont sinds 2014 in Nederland. Jeangu vertolkte in 2018 de rol van Judas in The Passion.

NPO Radio 2-dj Timur Perlin stelde zondag dat Nederland een zanger gaat insturen van wie de naam met een J begint. Ingewijden vertelden eerder deze week aan Shownieuws dat Jordan Roy de opvolger van Duncan Laurence zou worden, maar de zanger liet donderdag doorschemeren dat hij zelfs helemaal nog niet is gevraagd. ‘Als AVROTROS het zou willen: ik zou het doen,’ aldus Jordan.