×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jay Z wint miljoenenrechtszaak om logo

28.09.2016 -

Een rechter in New York heeft een claim van 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) afgewezen, die een ontwerper had ingediend tegen Jay Z.


Dwayne Walker beweert dat hij in 1995 het logo heeft ontworpen van Roc-A-Fella, het voormalig label van de muziekondernemer. Hij zou daarvoor zelfs een contract hebben getekend, maar is dat naar eigen zeggen eind vorige eeuw kwijtgeraakt. Jay Z en zijn voormalig zakenpartners hebben altijd volgehouden dat het logo is gemaakt door een ontwerper die in dienst was van het platenlabel.

Rechter Andrew Carter oordeelde dat de ontwerper te weinig bewijs had voor zijn beschuldigingen en bovendien te laat was met de rechtszaak.Walker heeft aangegeven in beroep te gaan tegen deze beslissing.