×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jay Z geeft toe op nieuwe plaat dat hij is vreemdgegaan

30.06.2017 -

Jay Z heeft eindelijk een muzikaal antwoord op het openhartige album Lemonade van zijn vrouw Beyoncé. Op zijn nieuwe plaat 4:44, die donderdagnacht is verschenen op Tidal, geeft de rapper toe dat hij haar heeft bedrogen en biedt hij meermaals zijn excuses aan.


De gelijknamige track 4:44 is volgens Jay Z de belangrijkste track van het album. 'Het is de kern van de plaat', aldus de rapper tegen iHeartRadio. 'Ik werd letterlijk om 4:44 uur in de nacht wakker om dit nummer te schrijven. Het werd direct de titel van het album. Het is zo'n krachtig lied en ik geloof dat het een van de beste nummers is die ik ooit heb geschreven.'

In het nummer geeft Jay Z toe dat hij voor en tijdens zijn huwelijk met Beyoncé in de fout is gegaan. Ook in andere nummers als Family Feud en Kill Jay Z komt het terug. Zo refereert de rapper aan het liftincident met Beyoncés zus Solange en aan 'Becky with the good hair', waar Beyoncé eerder over zong op Lemonade. Op het MET-Gala in 2014 viel Solange Jay Z aan terwijl ze in de lift stonden.

Tweeling
Al langer gingen vele verhalen de ronde over een huwelijkscrisis tussen Beyoncé en Jay Z. Dat werd versterkt toen Beyoncé vorig jaar april plots Lemonade uitbracht. Daarop zong de popster een aantal keer over een overspelige partner. De voormalig Destiny's Child-zangeres bevestigde noch ontkende dat de teksten gaan over Jay Z.

Inmiddels lijkt alles weer in kannen en kruiken met de geboorte van hun tweeling afgelopen maand. De twee hebben samen ook een dochter van vijf: Blue Ivy.