×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jarige Tony Bennett (93) heeft het gevoel dat leven nu pas begint

Jarige Tony Bennett (93) heeft het gevoel dat leven nu pas begint
3.08.2019 -

De Amerikaanse zanger Tony Bennett viert zaterdag zijn 93e verjaardag. Toch voelt het voor de hoogbejaarde crooner niet alsof hij in de herfst van zijn leven zit. 'Wauw, ik ben 93 vandaag en ik heb het gevoel alsof ik pas net ben begonnen', twittert Tony.


De New Yorker heeft een mooie verjaardag gepland. ‘Ik breng de dag door met mijn fantastische vrouw Susan’, schrijft de zanger, die sinds 2007 getrouwd is met zijn derde vrouw.

Hoewel Tony zelf dan misschien het idee heeft pas net aan zijn leven te zijn begonnen, blijkt dit niet uit zijn cv. Zo heeft de zanger 57 studioalbums op zijn naam staan, 19 Grammy Awards gewonnen en wereldwijd meer dan vijftig miljoen platen verkocht.