Jarige Quinty Trustfull: al haar tv-momenten

Hoera! Quinty Trustfull blaast vandaag 45 kaarsjes uit. De presentatrice kennen we nu vooral van Koffietijd natuurlijk, maar ze draait al jaren mee in televisieland. In de jaren 90 was ze er al bij en daar zijn gelukkig nog beelden van.

1993
In het jaar 1993 begon Quinty, toen nog met de achternaam Van den Broek, als omroepster bij Veronica. Ze werkte toen al als catering- en hotelmanager en als model. Dit was de start van de televisiecarrière van Quinty. 

1995-2002
Tot 2002 blijft Quinty werken voor Veronica/Yorin. Daar maakt ze programma's als de Nationale Teleloterij, Hillywood en Wannahaves. Intussen is ze ook getrouwd met Orlando Trustfull, met wie ze in 1996 in het huwelijksbootje stapt. In 2002 is het tijd voor iets nieuws en gaat Quinty voor SBS6 aan de slag. Haar eerste programma: Je Eigen Droomhuis.

2002-2003
Ook het programma Money Makers krijgt Quinty als presentatrice, maar de brunette mag ook op een andere manier aan de slag voor de zender SBS6. Als presentatrice en juryvoorzitter gaat ze te werk voor Eneco Stralend Nederland, een jaarlijkse verkiezing voor de mooiste kerstverlichtingen. 

2004-2006
Na nog een paar programma's gepresenteerd te hebben bij SBS, gaat Quinty in 2005 weer aan de bak bij Veronica. Dit duurt niet lang, want een jaar later vertrekt ze naar RTL4 waar ze voor Eigen Huis & Tuin aan de slag gaat. Ze wordt een bekend gezicht van het programma. In 2006 presenteert ze een jaartje bij het programma, maar van 2008 tot 2015 komt ze weer terug. 

2007-2012
In 2007 gooit Quinty het eens over een andere boeg. Ze doet mee aan het programma Dancing On Ice. Daar doet ze het samen met danspartner Stuart Widdall hartstikke goed, want de brunette eindigt namelijk op de tweede plek in de show. Twee jaar later gaat ze weer gewoon aan de slag als presentatrice bij Battle Of The Stars, waarbij twee bekende Nederlanders de strijd aan gaan in een wisselende tak van sport. Maar ze maakt ook furore met het programma Ik Kom Bij Je Eten, tijdens de zomerstap van GTST. Quinty gaat langs bij bekende en onbekende Nederlanders om even een lekker hapje mee te eten. En soms blijft het dan niet bij eten…

2009-2013
Na nog een dansshow als deelnemer door te maken (Let's Dance, waar ze in de finale stond), schuift Quinty voor het eerst aan bij Koffietijd in 2010. Naast Loretta en Pernille presenteert ze nu nog wekelijks dit populaire programma. Nu verhuist mevrouw Trustfull wel naar Milaan, maar van Koffietijd neemt ze nog geen afscheid. 

Speciaal voor haar verjaardag hebben ze zelfs een fotootje van Quinty gemaakt, die de jarige jet trots deelt. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen