×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janet Jackson wilde tournee afblazen na dood vader

9.07.2018 -

Janet Jackson overwoog om haar tournee af te blazen na de dood van haar vader Joe. 'Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik wist niet hoe ik verder moest. Moest ik dit festival afzeggen of de hele tournee?', vertelde Janet.


Na een gesprek met een van mijn broers besloot ze toch verder te gaan, meldt E! Online. 'Mijn vader was een geweldige man. Mijn broer vroeg me: als hij hier zou zijn, wat denk je dat hij zou hebben gezegd? En ik denk dat mijn vader zou hebben gezegd: Janet, alsjeblieft, maak af waar je aan begonnen bent en ik zal bij elke stap die je neemt in je hart aanwezig zijn.'

Janet droeg het optreden vervolgens op aan haar vader. Het was de eerste keer dat de zangeres weer op het podium stond sinds het overlijden van Joe Jackson. Hij stierf eind juni aan de gevolgen van alvleesklierkanker.