×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Janet Jackson wil zoontje mee op tour’

3.05.2017 -

Dat Janet Jackson weer op tournee gaat, betekent niet dat ze haar zoontje moet missen. Janet wil de bijna vier maanden oude Eissa meenemen, vertellen ingewijden.


Of Eissa inderdaad mee kan op reis dwars door de Verenigde Staten is nog maar de vraag. Janet en de vader van het kereltje, Wissam Al Mana, liggen in scheiding. “Baby Eissa meenemen op tournee zou een probleem kunnen worden, maar ze hoopt dat het niet zo ver komt”, zegt de bron tegen Entertainment Tonight.

Janet zou ook haar oudere broer Randy mee willen nemen, zodat hij op de baby kan passen. De 50-jarige zangeres heeft grootse plannen voor haar The State Of The World Tour. “Het moet haar grootste tournee ooit worden.”