×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janet Jackson eert Michael met clip-remake

29.08.2018 -

De zestigste geboortedag van Michael Jackson gaat niet onopgemerkt voorbij aan zijn zus Janet. Ze maakte ter nagedachtenis aan de in 2009 overleden zanger een remake van Michaels videoclip van Remember The Time uit 1992.


TMZ publiceerde woensdag een deel van de clip. Janet werkte voor de opname samen met internetster Kwaylon Rogers, die ze ontmoette tijdens de Billboard Awards eerder dit jaar. De zangeres speelt in de video de koningin die oordeelt over verschillende dansers, een rol die in het origineel door Iman werd gespeeld. Ook Eddie Murphy en basketballer Magic Johnson hadden toen een rolletje.

Remember The Time is afkomstig van Michaels album Dangerous en werd in vele landen een hit. In Nederland kwam de single tot de vierde plaats.