×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh wordt niet ouder, maar steeds jonger

27.01.2017 -

Jan Versteegh heeft het goed voor elkaar. De presentator wordt natuurlijk ook steeds ouder, maar dat is aan zijn uiterlijk niet te zien. Integendeel zelfs, hij lijkt steeds jonger te worden!


Jan plaatste een kiekje van zijn oude en nieuwe paspoort naast elkaar. Op zijn nieuwe paspoort lijkt de 31-jarige presentator veel jonger dan de vorige keer dat hij op de kiek ging voor een pasfoto. 

Hij kan zijn ogen zelf ook niet geloven. 'Net paspoort gehaald. Ik ben er jonger uit gaan zien?!', schrijft hij erbij. Mogelijk komt het ook gewoon door het kapsel, want op de oude foto had Jan veel langer haar, dat glad naar achter was gekamt. Hoe dan ook, hij ziet er nog steeds goed uit!

 

Niet paspoort gehaald. Ik ben er jonger uit gaan zien???!

Een foto die is geplaatst door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op