×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh: ‘Men denkt dat ik compleet gek ben’

Jan Versteegh: ‘Men denkt dat ik compleet gek ben’
11.01.2018 -

Jan Versteegh is onlangs voor het eerst vader geworden en dat heeft zijn leven een stuk minder rock-'n-roll gemaakt. Nu is daar weer een nieuwe, niet bepaald stoere, activiteit bijgekomen.


De kat mocht voor het eerst naar buiten in de nieuwe buurt en dat moet natuurlijk in complete veiligheid gebeuren. Want de verzorgende en beschermende kant is totaal naar boven gekomen in de presentator. En dat zorgt ervoor dat we de blonde rokkenjager nu in totale rust een kat zien uitlaten.

'Voor het eerst naar buiten in de nieuwe buurt. Men zal denken dat ik compleet gek ben. Top!', schrijft Jan grappend op zijn Instagram. Ja Jan, de tijden zijn veranderd!