×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit repeteert eenmalig met De Toppers

Jan Smit repeteert eenmalig met De Toppers
8.05.2017 -

Jan Smit had maandag zijn eerste repetitiedag met De Toppers. De Volendammer voegde zich in februari bij het trio René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling. Maandag kwam het nieuwe kwartet samen in Utrecht.


Lang heeft Jan niet om te repeteren met zijn nieuwe bandmaatjes. “Vandaag de eerste en laatste repetitie”, grapte hij op Twitter. Maandagavond vliegt de Volendammer naar Kiev, waar hij weer het commentaar verzorgt bij het Eurovisiesongfestival.

Jan staat in mei op het podium met De Toppers tijdens de jaarlijkse concerten van de herengroep. Hij wordt dit jaar ‘gedoopt’ en kan ‘een beetje inwerken’. “Vanaf volgend jaar ben ik echt officieel Topper”, jubelde Jan in februari.