×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit nog altijd dolgelukkig met Liza

Jan Smit nog altijd dolgelukkig met Liza
11.11.2018 -

Jan Smit is nog steeds dolgelukkig met zijn vrouw Liza. Het stel trouwde op 11-11-'11, zondag precies zeven jaar geleden, op Sint-Maarten. 'Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!', aldus Jan zondag op social media.


'Op 11-11-11 mocht ik in het huwelijksbootje stappen met de allerliefste, leukste en knapste vrouw op aarde!', schreef Jan op Twitter en Instagram ter gelegenheid van zijn wollen huwelijk. De Volendammer trouwde zijn twee jaar oudere dorpsgenote op Sint-Maarten bij ondergaande zon. Een paar dagen na de huwelijksvoltrekking op het Caribische eiland werd het feest dunnetjes overgedaan in het vissersdorp.

Jan en Liza hebben een dochter, Emma, en een zoon, Senn. Ook Fem, Liza's dochter uit haar eerste huwelijk, ziet de zanger en presentator als zijn dochter.