Jan Smit moest wennen aan stiefkind

Jan Smits vriendin Liza heeft een dochtertje. Het meisje, Fem, woont bij Jan en Liza in Volendam. De 24-jarige zanger vond het een hele omschakeling om ineens een kind te hebben.

Jan is bijna een jaar samen met zijnLiza. Liza en haar dochtertje Fem wonen inmiddels allebei bij Jan in zijn vila,waar hij eerst met zijn ex Yolanthe Cabau vankasbergen woonde. “Natuurlijk is het een omschakeling,”vertelt Jan in ‘Koffietijd’ over zijn stiefvaderschap. “Maar je groeit daar ookin.”

Na het vertrek van Yolanthe vorig jaar aprilverdween de huisraad. Geen probleem voor Jan, want hij wilde het huis graagopnieuw inrichten samen met Liza. “Het zijn nu aardetinten. Het is er heelgezellig, heel rustig,” aldus Jan.

De Volenammer heeft van zijn verleden geleerden wil tegenwoordig zijn privéleven zo veel mogelijk voor zichzelf houden.”Het is ook makkelijker. Ik heb nu geen bekende vriendin. Ze hoeft nietste verkopen en hoeft dus ook niet in de pers.”

Na zijn onderonsje met Quinty Trustfull en LorettaSchrijver in ‘Koffietijd’ vertrok Jan naar het ziekenhuis om zijn voet te latenonderzoeken. De zanger heeft zijn voet geblesseerd tijdens eenvoetbalwedstrijd. Waarschijnlijk is zijn middenvoetsbeentje gebroken of gekneusd.