Placeholder

Jan Smit geniet met Liza van wintersport

Natuurlijk genoot Monique Smit enorm van een paar dagen wintersport in het Oostenrijkse Gerlos. Maar zo uitbundig als haar broer Jan zich zo nu en dan gedroeg, was zij absoluut niet. Monique is sinds een paar maanden verliefd op Martijn Molleman, die helaas geen tijd had om mee te gaan. ’Ik mis hem enorm’, verklapte de Volendamse aan Weekend.

Een paar dagen er lekker tussenuit. Dat deden Jan Smit en zijn vrouw Liza de afgelopen week in het Oostenrijkse Gerlos. Samen met zijn zus Monique en een groepje goede Volendamse vrienden werd volop geskied, maar ook genoten van het uitbundig schijnende zonnetje en gezellig samen eten op de piste.
Groot verschil voor broer en zus was echter dat Jan gezellig samen was met zijn vrouw Liza, terwijl Monique alleen was. Haar vriendje Martijn Molleman (27) had verplichtingen waardoor hij de korte skitrip van zijn vriendin en haar broer niet kon meemaken.

Monique liet weten dat ze het zo nu en dan best even moeilijk had. ’Ik mis Martijn enorm’, vertelde ze tijdens één van de skitochtjes.

Lees deze week in de nieuwe Weekend het hele verhaal