Jan Smit en Yolanthe samen in nieuw programma

Jan Smit wordt de vaste teamcaptain in het nieuwe TROS-programma Te leuk om waar te zijn. De zanger kan nu extra veel genieten van zijn liefje, want de presentatie is in handen van Yolanthe Cabau van Kasbergen. De andere captain is nog niet bekend.  

De panelleden moeten samen met een bekende gast, bepalen of eenhomevideo wel echt gebeurd is en ze moeten de afloop van filmpjesraden.

Jan kijkt zeker uit naar de samenwerking met zijn beeldschone vriendin,maar Yolanthe moet nu wel geheimen kunnen bewaren voor vriendlief.“Andere gasten zullen denken dat ik de antwoorden al weet, maar datheeft Yolanthe al gezegd, dat zou ze sowieso nooit doen”, vertelt deVolendamse zanger aan Weekend. “Maar het enige gevaar is dat ik net zolang doordram tot ik het weet.”

Jan Smit is sterk verbonden met de Tros. Hij werd drie jaar gevolgdvoor zijn realitysoap. De serie is inmiddels ten einde, maar de kijkerstaat een nieuw Volendams spektakel te wachten. De zender komt met eenpalingsoap. Verschillende Volendammers worden in dit realityprogrammagevolgd. Jan komt ook af en toe langs als hij iets belangrijks temelden heeft, maar ook onbekende mensen uit het vissersdorp maken hundebuut op de televisie.