×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Keizer en Anny Schilder stoppen ermee

24.09.2018 -

Jan Keizer en Anny Schilder zetten een punt achter hun gezamenlijke carrière. Eind 2019, ruim tien jaar nadat ze als duo een nieuwe start maakten, stoppen de voormalig BZN-iconen ermee.


'Ik word volgend jaar zeventig en heb dan ruim 50 jaar dit prachtige vak uitgeoefend', zegt Jan. 'Het is erg mooi geweest, maar ik wil graag wat meer tijd doorbrengen met mijn vrouw, mijn kinderen en mijn kleinkinderen.'

De oorsprong voor het duo Jan en Anny ligt bij BZN. De twee waren tussen 1976 en 1984 het gezicht van de succesvolle popgroep. Sinds 2009 treden ze weer samen op en brachten ze ook enkele albums uit.

In het laatste jaar volgt nog een theatertour door Nederland en een aantal concerten in België, Roemenië en Zuid-Afrika. De tour krijgt als titel 'Grande Finale'.