×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Keizer en Anny Schilder beschoten

7.11.2017 -

Jan Keizer en Anny Schilder kregen de schrik van hun leven toen tijdens de opnamen van de videoclip voor het nummer Amor Amor ineens iemand op ze afstormde en met een jachtgeweer begon te schieten.


Het begon allemaal zo mooi en avontuurlijk. Op het Spaanse eiland Ibiza vonden Jan Keizer en Anny Schilder, al toerend in een Landrover een prachtige locatie, die uitermate geschikt was voor de opnamen van het nummer Amor Amor. De eigenaar van het landgoed had daar echter een heel andere mening over. ‘Hij maakte heel in de verte een enorm kabaal en schreeuwde en vermaande ons om te verdwijnen. En om dat kracht bij te zetten, schoot hij met z’n jachtgeweer richting ons en cameraploeg,’ vertelt Jan. Gelukkig waren op dat moment de opnamen net klaar. ‘We moesten rennen voor ons leven, maar wisten gelukkig te ontsnappen zonder dat er gewonden vielen.’