×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Joost weggestuurd bij It Takes 2

Jan Joost weggestuurd bij It Takes 2
31.05.2019 -

Sportpresentator Jan Joost van Gangelen heeft vrijdagavond het deelnemersveld van de SBS-zangshow It Takes 2 gedwongen moeten verlaten. Zelfs de VAR kon hem niet redden na zijn duetten met Miss Montreal en Waylon.


Jan Joost is de vierde afvaller van het programma. Hij zong met Waylon de nummers Hound Dog en Hit The Road Jack en mocht daarna nog een keer opdraven voor wat later bleek zijn zwanenzang. Zijn tweede lied was Hoe met Miss Montreal, dat oorspronkelijk een duet tussen de zangeres en Nielson is.

Wel door naar de volgende ronde zijn Loes Haverkort, Lisa Michels, Pim Muda, Harry Piekema en Imanuelle Grives. It Takes 2 is een tv-show waarin BN’ers met geen of nauwelijks zangervaring gaan zingen. Ze werken onder leiding van professionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis aan hun zangvaardigheden.