×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Jaap van der Wal wint prijs in New York

9.04.2014 -

Jan Jaap van der Wal is in New York in de prijzen gevallen met zijn persoonlijke roadmovie The Happy Sad Route (and a Comedian). De jury van het Friars Club Comedy Film Festival vond de film 'een geweldige prestatie', zo staat te lezen in het juryrapport, en kende deze daarom de award voor beste film toe.


De film werd geregisseerd door Linda Hakeboom en laat zien hoe Jan Jaap door voormalig Joegoslavië reist. Hij bezoekt Kroatië, Servië en Bosnië om zijn collega's te ontmoeten en om er zelf op te treden. Aan de hand van de strijd die de komieken in de Balkan voeren om taboes weg te nemen onderzoekt hij zijn eigen twijfels over een toekomst als stand-up comedian.

The Happy Sad Route (and a Comedian) ging afgelopen jaar in première tijdens het IDFA.