×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan de Hoop maakt brokken op de weg

25.11.2017 -

Jan de Hoop is zaterdag met zijn auto op een andere weggebruiker gereden. De RTL-presentator was op weg naar de studio van Omroep Gelderland voor zijn ochtendshow De Hoop Op Zaterdag toen het misging.


"Ongeluk gehad. Auto in puin maar vlak bij de studio. Dus nu beetje van slag", twitterde Jan vlak na het ongeluk. "Het was vooral erg voor de tegenpartij. Die kon er niets aan doen. Gelukkig niemand gewond."

"Ik ben nog een beetje vol van wat er net gebeurd is", zo begon Jan even later zijn radio-uitzending. "Niet goed gekeken, eigen schuld", zo stak de presentator de hand in eigen boezem.

Volgens hem was de bestuurder van de andere auto helemaal overstuur. "Hij stond helemaal te janken en te gillen naast die auto. Die heb ik gelukkig weer rustig gekregen. Op het laatst kon hij weer lachen."