×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Oliver wil bruiloftsmaal prins Harry en Meghan verzorgen

11.12.2017 -

Jamie Oliver zou maar wat graag de bruiloftsmaaltijd van prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle bereiden. Dat laat hij weten in een interview met de Duitse krant Bild am Sonntag.


De wereldberoemde chefkok zegt dat hij actief zijn diensten heeft aangeboden aan prins Harry en aan Buckingham Palace: 'Ik spreek momenteel met tien van de meest bekende koks uit Engeland en Amerika. Zij kunnen met elkaar een fantastisch bruiloftsmaal ontwerpen. Als Harry me belt, ben ik er klaar voor. De voorbereidingen hiervoor lopen al'.

'Voor het huwelijk van prins William en Catherine heb ik speciaal een recept voor een pastei geschreven', vertelt hij aan de krant. Hij wil speciaal voor het aanstaande echtpaar ook nieuwe gerechten ontwerpen.