×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Oliver grijpt inbreker in de kraag

10.09.2018 -

Een inbreker die zijn slag probeerde te slaan bij het huis van Jamie Oliver in Londen heeft daar nu vermoedelijk spijt van. De tv-kok betrapte hem en wist hem hoogstpersoonlijk in de kraag te vatten na een achtervolging op straat.


De 43-jarige Jamie rende volgens de Daily Mirror achter de man aan. Hij kreeg hem niet veel later te pakken, werkte hem tegen de grond en hield hem vast totdat de hulpdiensten waren gearriveerd. Jamie kreeg daarbij hulp van zijn chauffeur en een aantal buren.

De politie bevestigt tegenover ITV dat een dergelijk voorval zich vorige week heeft afgespeeld. De agressieve man zou hebben geprobeerd om bij enkele adressen binnen te komen en werd door burgers staande gehouden. Jamie wilde tegenover de zender niet reageren op zijn daad.