James Blunt getrouwd

James Blunt en zijn vriendin Sofia Wellesley zijn in het huwelijksbootje gestapt. De trouwerij vond afgelopen weekend plaats in een kleine kapel in Campanet op het Spaanse eiland Majorca.

James en Sofia zijn sinds 2012 samen, vorig jaar vroeg de zanger de uit adellijke familie afkomstige Wellesley ten huwelijk. Zijn kersverse vrouw is de kleindochter van de achtste hertogin van Wellington, meldt The Sunday Express.

Lang kunnen de twee niet van elkaar genieten, volgende maand begint Blunt aan een flinke tour door Europa en begin volgend jaar reist hij naar Afrika en Zuid-Amerika voor optredens. Moeilijk wordt dat niet: "Ik ben erg gelukkig met Sofia. Alleen een iemand met een sterke persoonlijkheid kan omgaan met iemand die in de muziek werkt", zei hij eerder.

Hij hoeft niet bang te zijn als hij tijdens zijn tour op de foto gaat met mooie vrouwen, "Het is lastig dat je snel ergens in verzeild kan raken alleen maar omdat je naast iemand anders gezien wordt. Dat vergt een sterk karakter dus ben ik blij om haar te hebben."