×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jake Hampel stopt als woordvoerder Barbie

Jake Hampel stopt als woordvoerder Barbie
21.03.2018 -

Jake Hampel heeft via een persbericht laten weten dat hij per direct stopt als woordvoerder van Barbie: 'Het contact was tot de laatste snik energie verslindend, tegenstrijdig en verwarrend'.


'Langs deze weg wil ik de media informeren dat Jake Hampel de woordvoering voor Samantha de Jong en haar familie met onmiddellijke ingang staakt. Op 16 januari 2018 ben ik na een familieberaad m.b.t. de crisis rondom Samantha’s gezondheid gevraagd om de woordvoering hieromtrent zolang noodzakelijk te voeren', zo vertelt Jake in het statement.

'Onderwijl hebben er weer diverse nieuwsfeiten de revue gepasseerd en ziet het ernaar uit dat Samantha’s mentale weerbaarheid groot genoeg is om openlijk haar mening te geven en niet altijd op een respectvolle manier', vervolgt hij.

'Na de echtscheiding en de productie van het programma 'Samantha En Michael Scheiden Er Mee Uit heb ik dit ook aangegeven. In diverse publicaties ben ik hierna slecht weggezet, maar dat heeft mij nimmer ervan weerhouden privé nog voor Samantha klaar te staan. Via WhatsApp heeft ze me op 7 maart j.l. nog om een programma gevraagd Op Zoek Naar Een Woning en op 14 maart heeft ze bericht dat ze geen interview aan Story had gegeven waarin ze negatief over mijn persoon heeft gesproken!', aldus Jake. 

'Derhalve was contact tot de laatste snik energie verslindend, tegenstrijdig en verwarrend. Ik dank eenieder die in de communicatie over Samantha de Jong mij respectvol heeft behandeld en ervaar de afgelopen 8 jaren als een hectisch maar succesvol tijdperk. Samantha en haar ouders wens ik veel kracht en wijsheid toe', zo besluit hij het statement. 

(Jake Hampel met Samantha 'Barbie' de Jong, haar ex-man Michael van der Plas en dochtertje Angelina. Foto: Reni van Maren)