×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jake Gyllenhaal raakt gewond op set

15.11.2013 -

Jake Gyllenhaal is woensdag kort in het ziekenhuis opgenomen nadat hij gewond raakte op de set van de film Nightcrawler. De acteur stompte een spiegel, waardoor zijn hand gehecht moest worden.


Gyllenhaal (32), die een misdaadverslaggever speelt in de film, ging volgens een ooggetuige zo op in zijn rol dat hij de spiegel per ongeluk stuk sloeg. "Het was een emotionele scène en dat was de reden, hij was niet ergens anders boos over ofzo", zegt de bron tegen People.

Een andere bron weet te vertellen dat Jake bijna 10 kilo is afgevallen voor de rol. Nighthawkers moet ergens in 2014 in de bioscopen draaien. Of de film ook in Nederland wordt uitgebracht is nog niet bekend.