Jaimie Vaes en Lil Kleine

Jaimie Vaes doet opnieuw een boekje open over relatie met Lil Kleine

Jaimie Vaes doet in een nieuwe aflevering van haar realityserie ‘Jaimie: In the Vaes Lane’ opnieuw een boekje open over de relatie tussen haar en Lil Kleine.

Aan haar beste vriend Koen Kardashian vertelt ze dat ze zich ongemakkelijk voelt zodra de rapper, met wie ze na de veelbesproken ruzie op Ibiza een break heeft, in haar buurt is.

Onwennig en pril

“Je gaat van hét liefdeskoppel dat een huwelijk gepland heeft staan, naar een break. Zo zien we het ook echt: het is een break”, zegt Jaimie. “Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier ineens is. Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten. Hij is natuurlijk wel de vader van mijn kind, dus je blijft elkaar zien. Maar het is wel heel anders dan dat je met elkaar in een huis woont. Het is nu nog even onwennig en heel pril.”

Relatiepauze

De twee lasten eind juni een relatiepauze in nadat Lil Kleine op Ibiza gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie. Sindsdien hebben ze afstand van elkaar genomen. “Mijn focuspunt is nu gewoon ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten”, vertelde Jaimie eerder. “Dat is waar ik nu naar uitkijk.”