Jacky Duchenne

Jacky Duchenne neemt afscheid van naam Verhoeven

Jacky Duchenne vindt het een jaar na hun breuk tijd om definitief afscheid te nemen van de naam van haar ex Rico Verhoeven. Dat vertelt ze op Instagram.

Volgens Jacky heeft zij haar sportschool RV-Sports destijds helemaal zelf opgebouwd. Omdat RV staat voor Rico Verhoeven is ze bezig om de naam te veranderen, zo schrijft ze in haar Instagram Stories. ‘Ik heb MIJN GYM RV-Sports genoemd! Ik heb MIJN GYM opgebouwd, ik had het alleen een andere naam moeten geven want het schept verwarring’, aldus Jacky. ‘Naamsverandering is onderweg’, laat ze vervolgens weten.

Schermafbeelding 2021 02 17 Om 11.44.15

Rico en Jacky lieten in februari 2019 weten dat ze na dertien jaar uit elkaar gaan. ‘Ik voelde hem uit mijn handen glippen. Het lijkt wel of we elkaar niet meer kennen’, vertelde Jacky een aantal maanden na de breuk aan Weekend. ‘Ik wilde niet het jaloerse kreng zijn dat hem beperkte, maar dat zorgde er wel voor dat zakelijke dingen voorrang kregen, geld kwam boven mij te staan. Zijn acties en keuzes daarin hebben voor veel teleurstellingen gezorgd.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen