×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jacksons én fans nemen afscheid van de overleden Joe

2.07.2018 -

Fans en familie nemen maandag afscheid van de vorige week overleden Joe Jackson. Voor de vader van wijlen Michael Jackson worden twee herdenkingsdiensten gehouden.


Een van de diensten is openbaar, zodat fans hun laatste eer kunnen bewijzen aan de Jackson-patriarch. De afscheidsbijeenkomsten worden volgens een familielid gehouden in Los Angeles, schrijft ET Online. Wanneer deze precies plaatsvinden, is onbekend.

Joe Jackson overleed vorige week woensdag op 89-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Los Angeles aan kanker. Hij kampte al enkele jaren met gezondheidsproblemen. In 2015 kreeg hij tot drie keer toe aan hartaanval en een beroerte. In juni werd Joe opnieuw opgenomen en werd de diagnose kanker gesteld.

Paris Jackson plaatste een dag na zijn overlijden een eerbetoon aan haar opa op Instagram. 'Je bent de originele Jackson, de legende die het allemaal is begonnen. Geen van ons zou in de buurt zijn gekomen van waar we nu zijn, als jij er niet was geweest', schreef de 20-jarige Paris. 'Je bent de sterkste man die ik ken, je levenswerk zal in de geschiedenisboeken staan, en jij ook. Ik zal elk moment dat ik met je heb meegemaakt koesteren tot de dag waarop ik sterf. Mijn achterkleinkinderen zullen weten wie jij was.'