×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jackass-ster Steve-O gaat trouwen

22.01.2018 -

De Amerikaanse acteur Steve-O, vooral bekend van Jackass en Wildboyz, gaat trouwen. Hij heeft zijn vriendin Lux Wright afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd. Op Instagram toont het verliefde koppel de verlovingsring.


'Het was in het bijzijn van mijn Jackass-maten, mijn beste vrienden, mijn vader en zus', schrijft de 43-jarige Stephen bij de foto. 'Ik had dit al meer dan zes maanden voorbereid. Ik ben zo gelukkig. Ik kan niet wachten'.

Lux Wright deelt een andere foto waarop ze haar verloofde kust. 'Gisteravond was absoluut de mooiste avond. Ik kan niet wachten de rest van mijn leven met jou te delen', schrijft de aanstaande bruid bij de foto.

Het wordt het derde huwelijk voor realityster Steve-O. Van 2002 tot 2003 was hij getrouwd met Candy-Jane Tucker en van 2006 tot 2008 was Brittany McGraw zijn echtgenote.